Marttila on loistava majoitus- ja juhlapaikka!

Marttilan tila sijaitsee rauhallisen luonnon keskellä Palijärven ja Hakoslammen välissä, noin 10 kilometriä Kangasniemen keskustasta.

Marttila soveltuu isommankin porukan majoitukseen, se on ihanteellinen paikka myös leirikoulujen ja monenlaisten pienten tai suurten yritys- sekä yksityistilaisuuksien järjestämiseen. Pihapiiristä löytyy tiloja majoitukseen, kokouksiin, juhliin, saunomiseen, ruokailuihin takkatuvasta, laavuun.

Saunomisen lomassa voi vilvoitella uimalla Palijärvessä ja järven saatua jääpeitteen piristystä tuo pulahdus avantoon. Ikimuistoisen elämyksen saa myös ulkokylpypaljussa, jossa on nautinnollista olla kovalla pakkasellakin.

Kehon ja mielen hemmottelua: esim. pientä kuntoilua, saunomista, hoitoja "päästä varpaisiin" (hiukset, kasvot, kädet, jalat tai koko vartalo) hyvää ruokaa unohtamatta. Tee jotain hauskaa, hilpeää tai vähän hurjaa, lupaamme ettei edessä ole vain pari päivää kurjaa.

Elämyspalveluja ajatellen Marttila on ihanteellinen paikka. Tilaan kuuluu laaja maa-alue, jonka metsikössä voi vaikkapa pelata hauskaa paintballia, kotoisammin värikuulasotaa. Myös mönkijäseikkailut luonnistuvat mainiosti tilan omalla alueella ja moottorikelkkauralle pääsee aivan pihapiirin tuntumasta.

Pienriistan metsästysmahdollisuus (vesi- ja metsäkanalinnut, jänis yms.), kysy lisätietoja!

Saatavilla myös PuulaGolfin pelilippuja!

Marttilan rakennusten esittely:

Päärakennus

- Hyvät keittiö- ja ruokailutilat suuremmankin juhlaväen tarpeisiin

Majoitusrakennus

- Omat keittiö-, suihku- ja wc-tilat
- Majoitustilat

Kokous-/juhlatila

- Kokous-/koulutustilat
- Toimii mainiosti myös juhla- ja tanssitilana

Talli, Takkatupa, Laavu


- Upea takka luo tunnelmaa myöhemminkin syksyllä

Näin löydät perille:

Tiedustelut ja varaukset:

Oolrait Safarit Oy
Puh. 0400 461 007
info@oolrait.fi